Skip to content

Vrijblijvende offerte aanvragen

Om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen willen we graag iets meer weten over je wensen en vragen. Zo komen we een stapje dichter bij jouw Stuga.

Telefoon
+31 6 46 43 25 14

Mail
info@mijnstuga.nl

Veel gestelde vragen

Het plaatsen van Mijn Stuga tuinstudio is in vrijwel alle gevallen vergunningvrij. Wij hebben bij het ontwerp rekening gehouden met de geldende normen. Zoals de maximale hoogte van 3 meter. 
Ga zelf altijd goed na wat van toepassing is op jouw persoonlijke situatie. Een goed hulpmiddel hierbij is de brochure van de Rijksoverheid ‘Vergunningvrij bouwen’.
Je kunt ons altijd contacten om met je mee te kijken.

Voor Mijn Stuga tuinstudio is geen fundering nodig. De tuinstudio kan direct op bestrating geplaatst worden. Indien er sprake is van een zachte ondergrond gebruiken wij een uniek systeem van stelschroeven waarop het tuinstudio geplaatst wordt.

Onze tuinstudio’s zijn voorzien van stroom die door ons wordt aangelegd. Dit doen wij d.m.v. reeds aanwezige stroom en netwerkkabel op desbetreffende plek direct aan te sluiten op het stroomnetwerk van de Stuga. Plug and play.

Wij kunnen onze Stuga tuinstudio’s leveren met een RD-waarde tot 6.45 in de wanden, vloer en het dak. Onze Stuga tuinstudio’s worden standaard voorzien van 10cm dikke steenwol in wanden, vloer en het dak. Heb je aanvullende wensen? Maak het kenbaar tijdens het contact.

Onze Stuga tuinstudio’s worden prefab gebouwd, wat betekent dat deze volledig opgebouwd en afgemonteerd worden in onze eigen productiehal. Deze duurzame vorm van bouwen zorgt er tevens voor dat jij niet wekenlang bouwvakkers over de vloer hebt en dat het productieproces volledig vochtvrij plaatsvindt. Tijdens het gehele proces van productie ben je van harte welkom om eens te komen kijken in onze productiehal.

In de meeste gevallen wordt de Mijn Stuga tuinstudio prefab geleverd en middels een kraan in je tuin geplaatst. Het is geen probleem om deze over een woning heen te tillen. Je kunt nog dezelfde dag genieten van je Stuga tuinstudio.

Ja, binnen bepaalde kaders. Voor ons is het belangrijk het smoelwerk van de Stuga blijft behouden. Dit betekent dat ons asymmetrisch zadeldak en verticale gevelbekleding altijd zichtbaar moet zijn. Binnen deze kaders is heel veel mogelijk. De volledige productie vindt plaatst in eigen beheer (excl. productie van staal en glas). Dit maakt ons dan ook zeer flexibel in het kunnen voorzien in alle mogelijke wensen. Zowel op het gebied van afmetingen kozijnen, vormgeving, functie, voorzieningen (als sanitair), materiaalkeuze en inrichting is maatwerk mogelijk. Op dit moment bouwen wij niet groter dan 9,00m bij 3,00m.

De productie van jouw Stuga tuinstudio duurt +/- 8 tot 12 weken. Gedurende het bouwproces zullen we je updates geven over de voortgang van jouw tuinstudio. Daarnaast ben je elk moment welkom om de voortgang van je Stuga te bekijken in onze (vrij toegankelijke) productiehal, wij kennen geen geheimen en staan voor ons kwalitatief product. Voor de fundering en het transport werken wij met vaste partners, dit zijn specialisten waarbij geen uitdaging te gek is en die net als wij staan voor volledige ontzorging. Zij werken niet met standaard oplossingen, maar bieden op basis van jouw situatie een maatwerkoplossing. 

Inspiratie opdoen?

download hier onze brochure